Ölprovarkväll volym 2 (the ultimate sequel)


YOYO, juppajuppa, yess indeed dags igen för era favoritölprovare att ägna en till kväll åt att sätta lite solsken på vardagen med några schysta flasköl direkt från hälsokällans hyllor!

Gösser
Okej först ut från kylen var en Österikeproducerad öl, lager! Den va väl god antar jag! Liiide tråkig dock, smakar som någon billig öl man köpte på burk på de vuxnas Toys'r'us när man levde på barnbidrag och lyckades köpa ut "riktig" öl iställe för den klassiska smuggelölen eller smuggelspriten! Kommer inte på vilken bira som den påminner om dock men men man kan ju inte va 100 procentig alla timmar på dygnet!

2/5 slattar

ÖL 1

Punk IPA
Såg den här för första gången för några månader sen och visste direkt att den var tvungen att vara med på nästa ölprovning så here it is bitches! Galet jävla ärlig öl måste jag säga, man blir häpnad av vad som står på etiketten på den här "rebellölen" som dem själva vill beskriva den som! "We don't care if you like this beer" står skrivet rakt där på etiketten, eller vad sägs om (översätter till svenska) "Det är tveksamt att du har smaken eller är sofistikerad nog för att uppskatta djupet, karaktären eller kvaliteten av den här toppkvalitets ölen" Ääääärligt talat bryggersnubbar, även en ölälskare kan med handen på hjärtat säga att det inte var någon superduperslurk, men värre har vi druckit och fortfarande var det en saftig ale som gjordes jävligt fint med chicken n' noodles som råkade vara kvällens maträtt. Man kan även aldrig hata en öl med sådant kaxigt yttre, vi köper dig igen!

4/5 slattar

ÖL 2

Riedenburger Pils

Det här är en första för oss, kravmärkt och organisk och JÄÄÄÄKLIGT go' + tysk! Ren och skär ofrilterad njutning från första gången den kröp ner i strupen tills sista droppen kramades ut ur tuben. Minuset är väl att den inte riktigt sträcker sig över den manliga procenten när det kommer till öldrickande, men hamnar bara 0,3 procent efter det oändligt viktiga 5,0% sträcket. Smaken som filtreras mellan tänderna påminner om det tyska påfundet Weisbier och det är alltid uppskattat.
En öl för den man som uppskattar en frisk och fräsh smak, du som vill fylla magen och göda levern är detta den ultimata ölen att dricka i flakvis under kvällen. Ölen som din tandläkare rekomenderar!

5/5 slattar

ÖL 3

Franziskaner Hefe-Weissbier
Nu tar vi fram storläggan, ölen som får all lageröl att känna sig som tommy & annika i pippi långstrump. En simpel biroll! Och inte gör den här ölen oss besvikna, hell to the fuck no! Vi gillar att skriva citat från etiketterna, men vi e inge tyskar, dock jobbar en av oss i ett tyskt företag men bara för det måste man inte kunna språket va?. Ölen är skitgod! Härmed döper vi dig till den göttaste ölsorten i världen. WEISSBIER I VÅRA HJÄRTAN (och artärer). Har till och med en munk på framsidan som dricker ur en "ölsejd" eller vad fan det heter! Visste inte att guds sändebud fick dricka Lucifers bröstmjölk! Men tydligen är det helt okej med Weissbier och inte ska vi säga något annat! You go dude, drick tills du stupar!

5/5 slattar

ÖL 4

Spaten
Tredje tyskölen i rad och måste säga att det var den första som lämnade oss lite besvikna. Lite som att följa upp Rambo 1 med Rambo 3, det smakar gott om man dricker den som första ölen men det går inte att mäta den med dem förra! Ich bin dissapointed för att använda oss av lite tyskelska. Det var iof inte äckligt, det var helt ärligt en ganska okej "vanlig öl" men har man druckit übergod öl från det rena riket tidigare så gör den här ölen en faktiskt besviken!

3/5 slattar

ÖL 5

Coors light
Budweiser punkt punkt punkt. Coors "The silver bullet", klatschig catchfrase eller hur? Jag plockade den här från hyllan på Hälsokostbutiken för jag tänkte "America fuck yeah, coming again to save the motherfucking day". Icke sa Nicke...nyfiken! Gud förbjude att amerikanare ska hitta på en god öl, oh herregud nej! Dem har ju kommit på en öl som folk verkar gilla (även fast den inte smakar mer än vanligt kranvatten i vårt härligt neutrala land Sverige) så varför komma på en ny idé? Känns onödigt eller? Undrar hur fasiken tyskarna kunde förlora andra världskriget!

1/5 slattar

ÖL 6

Bitburger
Fjärde tysken för kvällen, verkar vara något slags omedveten röd tråd av mig (jeppe)! Jo jag tog tyska mellan 7:an och 9:an i högstadiet men det är inte därför, jag lovar! Grejen är att det finns inte så mycket schyst oanvänd flasköl på Apoteket röda näsan så man får jobba med det man har eller hur? Och vi verkar ha avverkat halva av det svenska monopol-alkohol-lagret så. Men den här ölen är fan Jesus ifall man mäter mot Spaten (judas)! Smakar öl med en bismak av greatness och awesomeness! Så här ska öl smakas och fanimej om någon inte kallar denna öl med smak av awesomeness, för det är en av dem stora legenderna i hyllan! R.I.P Dansk Fatöl.. and lets bring Bitburger to the 1st place!

5/5 slattar

ÖL 7

Yepp de va allt för den här gången, avslutar som vanligt med ett litet bildkollage om vad vi har haft för oss emellan allt öldrickande och vi tänkte länka till en jävligt schön video på en JÄVLIGT schön låt som ni kan ha i bakgrunden medans ni läser denna härligt, underbara, superduper recension! Nä nu ska vi ta nåra whiskey innan det är dags för jobb igen imorn! =) freedens ut / jeppe och matte

D-sisive - Ambulance (johnny depp & någon slags muppet/trasdocka version)ifall ni vill veta hur ni ska använda alkoholen i hemmet/i trafiken/på krogen/på jobbet så hänvisar vi till:

Systembolagets alkohol & hälsa sida

Kommentarer
Postat av: Virrrrrrr

Sweeeet bitburger skall fylla korgen rågad nästa besök!!!!1

2008-12-06 @ 12:43:31
Postat av: jeppe kkkk

Yess det hoppas vi! riktigt sweet ass öl =)

2008-12-06 @ 16:44:46
URL: http://fyrabuggoenromocola.blogg.se/
Postat av: Anonym

lange leve amerikanska ol... coors, budlight osv.. riktigt fina ol.. gor sa man kan sluta ett 30 pack pa 2 pers och tro man dricker vatten. Jag dricker ju for att bli full? gor inte ni?

2008-12-10 @ 21:51:12
Postat av: Retox

Bitburger ligger och chillar i min kyl!

Bitte ein Bit!

2008-12-10 @ 22:48:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0