Stort öl test!

Då var det dags att fylla korgen på apoteket och ha en ölprovarafton, jag och broder!

Primator

Två ord räcker väl denna öl, ljus och lager! Säger det mesta, smakar som vilken öl som helst! Inget speciellt men heller inget mer än vad man egentligen förväntar sig av en ljus lager! Kan rekommendera till en saftig köttbit, helst medium rare på din lokala favoritrestaurang! Plockar några plus poäng för sitt häftiga namn.

Öl
3/5 ölkorvar

Slottslager
Andra ölen fär kvällen får nog det priset som bäst design. Dem trevliga skaparna på Slottskällans bryggeri beskriver att ölen har en "tydlig fruktig doft med drag av passionsfrukt och citron. Smaken är svagt rostad, torr och med toner av nybakat bröd"! Detta låter som en trevlig öl tänker man kanske då! Men denna beskriver som kan göra vilken helgalkis som helst förvirrad är bara ett fint säga att den smakar avslagen Sofiero med två eller tre fimpar i! Designen gjorde att man inte hällde ut den i slasken vid första klunken, vilket kanske är slottskällans taktik! Om slottskällan skulle komma över denna blogg, hör av er till oss för vi måste veta hur man gör för att göra en sån äcklig dryck o sen till och med få folk att betala pengar ur sina egna fickor för den!?

ÖL
1/5 ölkorvar


Timmermans kriek
Detta ska bli spännande, och det var det också. Vad kan man förvänta sig när man plockar en öl med ett saftigt körsbär som etikett logga. Jävligt sommrig bira må jag säga. Skitsamma vad ingredienserna säger, det smakar som alla känner igen, du plockar dem brevid kassan där alla mammor står och provsmakar sitt fredags godis. Underbart och friskande men smakar det öl? Jag skulle nog lägga denna på alko-läsk hyllan i fortsättningen. Skärpning systembolaget! Ger denna en liten boost bara för att körsbär e fucking delicious! Men bör aldrig aldrig någonsin förknippas med öl! Vi vill även tillägga att, basera en fylla på denna dryck och sedan hamna i vita stolen är inget vi skulle önska vår värsta fiende!

ÖL
1.5/5 ölkorvar

Pfiff
Pfiff visar ju en gång för alla, österrikare kan tamejfan göra öl! Inte för att så många undrar över det men det konstaterar ändå någonting som vi inte visste någonting om förut! Hatten av för Mohrenbrauerei för att ni skapade denna öl och placerade den i våra händer efter 2 raka stolpskott! Det behövdes för att hålla vårt mod uppe under denna kväll! Smaken då? Jo, jag vet inte hur jag ska beskriva den men den smakade väldig speciell. På ett bra sätt! Den enda ölen vi har druckit som bara innehållit vatten, kornmalt och malt! Vet inte hur dem har lyckats med det men det har dem tydligen gjort, eller så är inte österrikarna så noga med vad dem stoppar i sina kroppar! Hur som så var denna en homerun!

ÖL
4/5 ölkorvar

Nils Oscar God lager
Första klunken påminner lite om Slottslager men en mildare smak, vilket får oss att rygga tillbaka! Men trots detta, dyker du upp på festen, slår dig ner i soffan med en kasse Nils Oscar God lager kommer du garanterat vara the talk of the night! Men som sagt dom är världsmärstarna, står ganska tydligt på etiketten och det måste fan respekteras. Vi sitter as we speak med den kaxigaste ölen hittills! Som slottslager så häpnar våra blickar när man läser på baksidan av etiketten, sverige är fan kung på att blåsa upp ölen så den låter så jävla smaskig. Därbak står det för många rader som beskriver hur gott ölen ska smaka innan man öppnar den, men stämmer detta till fullo?
Jo, Nils Oscar är lite som den tjocka tjejen i klassen som du inte lär dig älska förrän 5 år efter du gått ut högstadie och träffar henne på krogen och ser att hon har gått ner de där extrakilona och lärt sig att kvinnor behöver smink för att få män i säng, underskatta INTE denna öl! Sista klunken lämnar dig vandrandes upp och ner för Stora Gatan erbjudandes avsugningar för en till mun av Nils Oscar Companys underbara mjöd!

ÖL
4/5 ölkorvar

Paulaner Weisbier
Weisbier är wiesbier  och det smakar för bövölen München. Den är kristallklar. Inge ljug heller det står på etiketten! En weisbier ska enligt normen njutas ur ett frostat glas. Men riktiga män dricker saften rakt ur flaskan för att suga i sig tyskland, deutschland über alles bitches! På en weisbier finner man inget skryt om hur god ölen ska vara, denna behöver ingen introduktion. För att låna några rader från Sabac´s nya skiva The Ritual "We drank Weisbier before iTunes and Youtube! Kort o gott SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

HejHå
5/5 ölkorvar

Bintang
Det är en internationell öl enligt etiketten, den är från Nederländerna, vilket gör att vi väntar med spänning efter den sköna effekten. Men den kommer inte, detta var ju ingen hampa-öl direkt. Trots detta så är det en god öl! Eftersmaken sitter i under en lång tid och tro mig, det är inget negativt! Vi skulle gärna vakna upp med den eftersmaken efter en krogkväll istället för den vanliga (inte så roliga) smaken av en blandning av teuila, jäger och rom! I och för sig vill ingen vakna upp med den eftersmaken, men att vilja vakna upp och påminnas av vad man drack dagen innan är väl en ganska bra recenssion eller?

ÖL
4/5 ölkorv

Vi avslutar våran recenssion med dem orden och hoppas på ett upplopp hos systembolaget skrikandes efter våra öler med goda recenssioner! Ha de gott fucks n lowlifes!

KVÄLLÖLKVÄLLLOLÖLKommentarer
Postat av: jannebäver

intressant läsning. skulle emellertid även vara roligt att veta om ni drack en hel öl i taget eller om ni smuttade lite på alla innan ni svepte dom. det som tyder på att ni gjort det förstnämda är att det blir bättre och bättre betyg genom recensionen :)

2008-10-01 @ 22:42:58
Postat av: Mattias

Alla gick ner kan jag säga. Med marginal! =)

2008-10-01 @ 23:51:25
URL: http://fyrabuggoencoacola.blogg.se/
Postat av: vireee

hahaha denna är fan jämställd med matlådeguiden

2008-10-02 @ 21:08:11
Postat av: lärkISh

haha härlig

2008-10-02 @ 21:44:40
Postat av: Jonna

Haha, jag har bara en sak att säga ! Fy skäms! Inte fasen har man väl en ölprovarkväll utan mig liksom, vadfalls!

En kvinnas syn på det hela hade ju behövts också ju ;)

Stupido :POch kan inte låta bli att skratta åt ditt inlägg där du skriver friends for life.. den spindeln blev ju långvarig liksom haha ;)BTW! Börje mår kanon. Han börjar få hängmage.

2008-10-03 @ 14:51:07
URL: http://vackerheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0